Palvelut

Palvelut

Palvelut

  • ilmanvaihtojärjestelmät asennettuna
  • ilmanvaihdon loppusäädöt
  • ilmamäärämittaukset
  • ilmanvaihtokanavien nuohous
  • äänitasomittaukset
  • lattialämmitysjärjestelmät asennettuna
  • ilmalämmityssaneeraus
  • ilmalämpöpumppujen huolto

Ilmanvaihto

Hyvä sisäilma on kokonaisuus, joka toteutetaan energiatehokkaalla ilmanvaihtolaitteella. Sisäilman olisi hyvä vaihtua kerran kahdessa tunnissa. Ilmanvaihdon on oltava koko ajan päällä niin asukkaiden kuin myös rakennuksen terveyden vuoksi.

Uudet ilmanvaihtolaitteet ovat energiatehokkaita ja helppokäyttöisiä. Niiden toiminta on säädettävissä asukkaiden vuorokausirytmin mukaan. Ilmanvaihto on hajuton, vedoton, meluton ja pölytön.

Nykyaikainen omakotitalon ilmanvaihto on energiatehokas ja se toteutetaan koneellisena tulo- ja poistoilmanvaihtona, johon yhdistyy tehokas lämmön talteenotto. Tämä säästää myös lämmitysenergiaa.

Edustamamme tuotteet:

Ilmalämmityssaneeraus

Ilmalämmitys yhdistää ilmanvaihdon ja lämmönjakojärjestelmän. 1970-luvun energiakriisin myötä aikaisempaa huomattavasti tiiviimmiksi rakennettuihin omakotitaloihin tarvittiin toimiva ja yksinkertainen ilmanvaihtojärjestelmä. Ilmanvaihdon ja lämmityksen kätevästi yhdessä paketissa tarjoava ilmalämmitys oli oivallinen ratkaisu.

Ilmalämmityksessä taloa lämmitetään nimensä mukaisesti huoneisiin ilmakanavien kautta tuotavan lämpimän ilman avulla. Sokkelissa tai talon rakenteissa kulkevista ilmakanavista lämmin ilma siirtyy huoneeseen lattian rajassa sijaitsevien ilmaritilöiden kautta. Menetelmä toimii hyvin: lattia pysyy lämpimänä ja lämmin ilma nousee fysiikan lakien mukaisesti ylös.

Energiansa järjestelmä saa esimerkiksi kaukolämpöverkosta, öljykattilasta, massavaraajasta tai maalämmöstä.

Alkuperäiset ilmalämpölaitteet olivat ilmanvaihto- ja kiertoilmalaitteen yhdistelmä.

Porvoolaisen ilmanvaihtolaitteiden valmistaja Enerventin Pingvin Kotilämpö kehitettiin korvaamaan aikanaan markkinoiden suosituin ilmalämpölaite Valmet Kotilämpö. Sillä voidaan korvata myös muut käytössä olevan vanhat ilmalämpölaitteet. Modernissa versiossa on huomattavasti tehokkaampi lämmön talteenotto, jonka ansiosta järjestelmä on huomattavasti energiatehokkaampi. Tehokkaammin toimivan ja monipuolisesti säädettävän ilmanvaihdon kautta myös asumismukavuus paranee.

 

 

Edustamamme tuotteet:

Lattialämmitys

Lattialämmitys tuottaa tasaista lämpöä huonetilaan tuoden lisää viihtyvyyttä asumiseen. Märkätiloissa käytettynä lattialämmitys kuivattaa lattian nopeasti ja on myös mukava jalan alla. Edustamamme tuotteet soveltuvat asennettavaksi sekä saneeraus- että uudiskohteisiin.

Edustamamme tuotteet: