Ilmanvaihtojärjestelmän asennus

Lämpöilmalla asioit aina ilmanvaihtoon perehtyneiden ammattilaisten kanssa. Ehdotamme tarpeenmukaisia toimenpiteitä ja hoidamme ilmanvaihdon kuntoon tarvittavine ratkaisuineen ja asennuksineen. Edustamme IV-alan huippumerkkejä ja luotettavaa osaamista.

Panosta hyvään ilmanlaatuun

Hyvä sisäilma on kokonaisuus, joka toteutetaan energiatehokkaalla ilmanvaihtojärjestelmällä. Sisäilman olisi hyvä vaihtua kerran kahdessa tunnissa. Ilmanvaihdon on oltava koko ajan päällä niin asukkaiden kuin myös rakennuksen terveyden vuoksi. Hyvin toimiva ilmanvaihto on hajuton, vedoton, meluton ja pölytön. Lue lisää ilmanvaihdosta.

Nykyaikaisessa ilmanvaihtojärjestelmässä ilmaa vaihdetaan hallitusti. Järjestelmä suodattaa ulkoilman epäpuhtauksia, kuten siitepölyä ja nokea. Tehokas suodatus vähentää myös ilmanvaihtokanavien puhdistustarvetta.

Uudet ilmanvaihtolaitteet ovat helppokäyttöisiä ja energiatehokkaita. Hyvällä hyötysuhteella ja lämmön talteenotolla varustetut koneet eivät päästä lämpöä harakoille, jolloin lämmitysenergiaa kuluu vähemmän. Laitteiden toiminta on säädettävissä asukkaiden vuorokausirytmin mukaan. Ilmanvaihtoa voi myös vähentää esimerkiksi loma- tai työmatkan ajaksi.

Nykyaikainen kodin ilmanvaihto on energiatehokas ja se toteutetaan koneellisena tulo- ja poistoilmanvaihtona, johon yhdistyy tehokas lämmöntalteenotto. Tämä säästää myös lämmitysenergiaa. Valikoimastamme löytyy sopiva ilmanvaihtokone kaikkiin kohteisiin ja tarpeisiin. Lämpöilman asiantuntijat auttavat parhaan ratkaisun valinnassa.

Edustamamme ratkaisut:

Edut:

 • Nykytekniikalla energiansäästöjä ja pienempiä lämpölaskuja
 • Viihtyisä ja raikas huoneilma – terveellinen koti
 • Tasapainoinen tulo- ja poistoilma
 • Ehkäisee talon rakenteellisia vaurioita
 • Nostaa kotisi arvoa

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

 • Rahoitus 2 500–50 000 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.
 • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
 • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 08/20), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Lämpöilman asiantuntijat auttavat parhaan ratkaisun valinnassa.

Ota yhteyttä

Tutustu myös uuteen ilmanvaihdon mittauspalveluumme!

IV-testi on uusi ilmanvaihdon mittauspalvelumme – helppo ja luotettava.

Lue lisää IV-testistä