LVI-suunnittelu

LVI-suunnitelma varmistaa huolettomat, kestävät ja nykyisten säädösten mukaiset LVI-ratkaisut. Kun lämmitys-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmät mitoitetaan oikein, säästyy rahaa ja energiaa koko järjestelmän pitkän elinkaaren ajan.

Suunnittelu säästää aikaa ja rahaa

Onnistunut lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtokokonaisuus edellyttää kokemusta ja  erikoisosaamista niin uudisrakennuksissa kuin peruskorjauksissakin. Talotekniikan osa-alueet, paikalliset viranomaismääräykset ja alan parhaat järjestelmäratkaisut ovat Lämpöilman asiantuntijoille tuttuja. LVI-suunnitelmaa varten kartoitamme asukkaiden tarpeet ja toiveet, esimerkiksi sen onko tarkoitus parantaa nykyisen järjestelmän toimivuutta ja asumisviihtyvyyttä vai panostaa etenkin energiatehokkuuteen. Saneerauskohteissa selvitämme voiko nykyistä järjestelmää hyödyntää ja mitä kannattaa uudistaa.

LVI-suunnitelma sisältää vesi-, viemäriä, ilmanvaihto- ja lämmityssuunnitelman. Hintaan vaikuttaa mm. suunnittelun laajuus, rakennuksen koko ja se onko kyseessä uudisrakennus vai saneerauskohde. Suunnittelua varten tarvitsemme rakennuksen pohja-, julkisivu- ja leikkauskuvat sekä asemapiirroksen. Valmis LVI-suunnitelma kuvineen toimitetaan asiakkaalle sähköisesti.

Lämpöilmalta saat kilpailukykyisen tarjouksen kohteesi LVI-suunnitelmasta. Saat halutessasi tarjouksen myös suunnitelman mukaisesta LVI-toteutuksesta asennuksineen. Toteutuksessa käytämme edustamiamme laadukkaita laitteita ja ratkaisuja.

Edut:

  • Hyvä suunnittelu ja mitoitus säästävät aikaa, vaivaa ja rahaa.
  • LVI-suunnittelu, asennus ja työnjohto – saat yhdestä talosta kaikki.
  • LVI-järjestelmä toimii parhaalla hyötysuhteella, energiatehokkaasti ja ympäristöä säästäen

Pyydä Lämpöilmalta tarjous LVI-suunnitelmasta tarvittavalla laajuudella.

Ota yhteyttä

Tutustu myös uuteen ilmanvaihdon mittauspalveluumme!

IV-testi on uusi ilmanvaihdon mittauspalvelumme – helppo ja luotettava.

Lue lisää IV-testistä