Ilmalämmityskoneiden vaihdot

Lämpöilmalla suositellaan vanhan ilmanlämmityskoneen vaihtoa uuteen. Tämän päivän ratkaisut päihittävät vanhaa tekniikkaa sisältävät laitteet mm. lämmöntalteenotossa ja energiatehokkuudessa. Saneerauksen tulosta ovat pienemmät energialaskut, tasainen huoneilma ja parempi asumisviihtyvyys. Saat luotettavaa laatua vuosiksi eteenpäin.

Ilmalämmitys yhdistää ilmanvaihdon ja lämmönjaon

Ilmalämmitys on vanha, mutta moderni lämmönjakotapa, jossa taloa lämmitetään huoneisiin ilmakanavien kautta tuotavan lämpimän ilman avulla. Sokkelissa tai talon rakenteissa kulkevista ilmakanavista lämmin ilma siirtyy huoneeseen lattian rajassa sijaitsevien ilmaritilöiden kautta. Menetelmä toimii hyvin: lattia pysyy lämpimänä ja lämmin ilma nousee fysiikan lakien mukaisesti ylös. Energiansa järjestelmä saa esimerkiksi kaukolämpöverkosta, öljykattilasta, massavaraajasta tai maalämmöstä.

Ilmalämmitys tuli suosituksi 1970-luvun energiakriisin myötä, jolloin aiempaa huomattavasti tiiviimmiksi rakennettuihin omakotitaloihin tarvittiin toimiva ja yksinkertainen ilmanvaihtojärjestelmä. Ratkaisun tarjosi ilmalämmitys, joka yhdistää ilmanvaihdon ja lämmityksen samaan pakettiin. Alkuperäiset ilmalämpölaitteet olivat ilmanvaihto- ja kiertoilmalaitteen yhdistelmä.

Monta hyvää syytä vaihtaa uuteen ilmalämpötekniikkaan

Tämän päivän ilmalämpölaitteet on varustettu tehokkaalla lämmöntalteenotolla, joten ne ovat edeltäjiään huomattavasti energiatehokkaampia. Monipuoliset ilmanvaihdon säätömahdollisuudet puolestaan parantavat asumismukavuutta ja viihtyisyyttä. On myös huomattavasti edullisempaa vaihtaa vanha ilmalämmityskone uuteen kuin uusia koko ilmanvaihto- ja lämmönjakojärjestelmä!

Lämpöilma edustaa ja asentaa Suomessa valmistettuja korkealuokkaisia ilmalämmityslaitteita. Asiantuntijamme auttavat ja suosittelevat kohteeseen parhaiten soveltuvaa ratkaisua. Hoidamme kaikki suunnittelusta asennukseen ja ilmavirtojen säätöihin vuosien osaamisella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä, niin sovitaan aika saneeraustarpeen kartoittamiseen!

Edustamme ratkaisut:

Edut:

  • Helppo asennus ja käyttö
  • Tehokas lämmöntalteenotto ja energiatehokkuus
  • Monipuolisesti säädettävä ilmanvaihto lisää asumismukavuutta
  • Automatiikka huolehtii ilmanvaihdosta ja lämmityksestä
  • Raikkaampi ja puhtaampi sisäilma erinomaisen suodatustason ansiosta
  • Hiljainen käyntiääni ei häiritse asumista
  • Huoltomuistutus muistuttaa suodattimen vaihdosta

Lämpöilman asiantuntijat auttavat parhaan ratkaisun valinnassa.

Ota yhteyttä

Tutustu myös uuteen ilmanvaihdon mittauspalveluumme!

IV-testi on uusi ilmanvaihdon mittauspalvelumme – helppo ja luotettava.

Lue lisää IV-testistä